Latest Post

Sfaturi despre piaţa crypto în bull market Fapte interesante despre Ferrari 4 moduri în care o viață sexuală sănătoasă susține sănătatea mintală bună 13 lucruri interesante pe care nu le știai despre Italia Cum să evitați să fiți prins într-o piață de bear Când este timpul să vezi un psiholog? 23 de fapte distractive de Halloween pentru a-ți păcăli (sau a-ți trata) prietenii. Ce cheltuieli ai dacă deții un elicopter?

Fie că ești bărbat, femeie sau triada, poți profita de popularitatea tot mai mare a filmelor erotice. Sunt o modalitate excelentă de a vă satisface scopofilia, de a vă satisface cele mai întunecate fantezii și de a învăța noi modalități de a vă satisface.

Literatura erotică este sigură pentru ca oamenii să-și exploreze fanteziile mai întunecate, cele mai tabu

În ciuda faptului că literatura erotică poate fi uneori tratată într-un mod mediocru, este un spațiu sigur pentru fanteziile tabu. Dar, la fel ca multe alte tipuri de literatură, genul erotic încă trebuie să lucreze pe probleme precum misoginia și prejudecățile.

Potrivit cercetării cercetătorului Harold Leitenberg, femeile care citesc romane de dragoste fac mai mult sex decât femeile care nu o fac. Dr Leitenberg crede că sexul din romanele erotice se datorează fanteziilor intense pe care femeile le întâlnesc în cărți. El mai susține că romanele erotice nu sunt exclusiv pentru femei.

Potrivit acestuia, genul erotic este un spațiu mai complex decât cel al lui Pornhub. Implica un cititor și un scriitor. Există, de asemenea, o suprapunere între sex și lectură.

Cu toate acestea, genul erotic s-a confruntat cu o serie de dezbateri etice. De exemplu, a avut loc o dezbatere asupra descrierii rasei în poveștile care se concentrează pe relațiile „interrasiale”.

O altă problemă este lipsa suportului pentru temele tabu. Acest lucru are implicații pentru autori, editori, comercianți cu amănuntul și biblioteci. Este important ca literatura erotică să abordeze probleme precum misoginia și rasismul. Absența suportului tabu are un efect negativ și asupra cititorilor.

Pentru a aborda problema temelor tabu, Smashwords a introdus un nou sistem de clasificare. Sistemul le cere autorilor și editorilor să trimită informații cu privire la prezența unor teme tabu în lucrarea lor. De asemenea, permite comercianților cu amănuntul să întrebe dacă temele sunt prezente și onorează preferințele de distribuție.

Filmele erotice satisfac scopofilia masculină

Ținând cont de un pasionat de cinema, voi trece în revistă dificultățile sexului masculin și feminin față de gen în contextul filmului de la Hollywood. Există o mulțime de filme care înțeleg bine, dar câteva care greșesc. Aruncând o privire la imaginea de ansamblu, va dezvălui o mulțime de nuanțe.

Dificultățile dintre bărbați și femei în cinema nu este un mod nou. Există de secole, dar este o preocupare tot mai mare. Aproape tot conținutul este produs de bărbați pentru bărbați. Majoritatea filmelor prezintă un protagonist masculin, iar protagonista feminină este retrogradată într-un rol secundar. Există câteva excepții notabile, cum ar fi Blue Velvet de David Lynch și American Psycho de Darren Aronofsky. În trecut, femeile au fost tratate ca un cetățean de clasa a treia, dar recentul val de filme feministe a reintrodus noțiunea că femeile sunt egale. Acest lucru nu înseamnă că bărbații nu s-au comportat în moduri neplăcute în trecut, dar un pic mai multă empatie este un drum lung.

Enigmă masculină vs feminină este doar un exemplu al unei multitudini de alte enigme sexuale care ne-au afectat ecranele de secole. Este timpul să facem ceva în privința asta. Să sperăm că Hollywood va asculta. Enigma masculin vs feminin va fi subiectul mai multor filme viitoare și vom beneficia cu toții. Este timpul ca Hollywood să se uite în oglindă și să se întrebe ce cred ei cu adevărat despre femeile din viața lor.

Antologiile erotice sunt o modalitate bună de a vă lărgi orizonturile erotice

Indiferent dacă scrii un roman erotic sau o colecție de povestiri scurte, poți folosi antologii pentru a-ți extinde numărul de cititori și a-ți dezvolta orizonturile erotice. Antologiile oferă posibilitatea de a citi povești ale unei varietăți de autori și de a se concentra pe diferite situații sexuale. Aceste antologii sunt o modalitate excelentă de a învăța noi abilități de scris și de a face conexiuni cu alți scriitori și editori.

Puteți adăuga, de asemenea, scene de sex la romanul dvs., dar trebuie să vă dezvoltați personajele și să vă asigurați că sunt realiste. Scenele de sex pot varia de la un simplu act de plăcere la o simulare mentală mai profundă.

Pentru a scrie un roman erotic bun, trebuie să iei în considerare conflictele interne și externe ale personajelor tale. Acest lucru va schimba modul în care este spusă povestea dvs. și poate chiar să o schimbe în întregime.

Scenele de sex pot fi similare cu scenele de acțiune prin faptul că trebuie să aibă un scop. Scopul scenelor de sex este să arate creșterea caracterului. Un cliffhanger nu este niciodată o modalitate bună de a crea intrigi pentru următoarea carte dintr-o serie.

Ficțiunea sexuală este populară și este, de asemenea, un tabu. Ficțiunea sexuală poate fi o modalitate excelentă de a crea un loc sigur pentru fanteziile tabu. Poate fi, de asemenea, o formă satisfăcătoare de divertisment pentru adulți pentru bărbați.

Unele dintre cele mai bune romane erotice sunt cele care prezintă personaje memorabile. Aceste personaje nu sunt ușor de clasificat. Unele personaje memorabile includ o heroină care deține puterea ei sexuală și un erou care se activează. Cele mai bune romane erotice se vor concentra și pe construirea lumii și dezvoltarea caracterului.

Misoginie și prejudecăți

În ciuda faptului că bărbații și femeile coexistă în proporții aproximativ egale în fiecare societate, ei încă interacționează în moduri care implică adesea sex. Deși sexul nu este neapărat un lucru negativ, el poate avea un efect profund asupra capacității femeilor de a obține un statut egal. Poate fi subtil, dar poate fi totuși o problemă. Cei mai multi japonezi vad sex zilnic pe site-uri celebre ca https://avglejav.com.

Sexul nu este prezent doar în mass-media, ci este prezent și în viața de zi cu zi. De fapt, sexul este un concept care este important de înțeles când vine vorba de feminism. Include sexismul binevoitor, care se caracterizează prin atitudini pozitive față de femei și sexismul ostil, care este o formă negativă de sexism.

Primul și cel mai important lucru de înțeles este că există mai multe tipuri de sexism și multe dintre ele nu sunt ușor de deslușit. De exemplu, „celibarea involuntară” este un termen cooptat de supremația masculină pentru a justifica violența împotriva femeilor, iar talentul artistic este o componentă a mișcărilor de supremație masculină online. De asemenea, este important să ne dăm seama că femeile sunt mai afectate de sexism decât bărbații.

Mai multe studii au explorat efectele contactului asupra prejudecăților, dar niciun studiu nu a examinat efectele contactului intergrup asupra sexismului. Cu toate acestea, peste 500 de studii individuale au analizat efectele contactului intergrup asupra prejudecăților și sănătății mintale.