Latest Post

Sfaturi despre piaţa crypto în bull market Fapte interesante despre Ferrari 4 moduri în care o viață sexuală sănătoasă susține sănătatea mintală bună 13 lucruri interesante pe care nu le știai despre Italia Cum să evitați să fiți prins într-o piață de bear Când este timpul să vezi un psiholog? 23 de fapte distractive de Halloween pentru a-ți păcăli (sau a-ți trata) prietenii. Ce cheltuieli ai dacă deții un elicopter?

Concentrarea asupra acestor aspecte relaționale poate întări legătura dintre tine și partenerul tău.

Doar să te gândești să pierzi pe cineva special pe care l-ai iubit, îți pune ochii pe cele mai importante lucruri dintr-o relație. Uneori ne luptăm cu partenerii noștri din cele mai stupide motive. Poate că nu te-au ajutat să alegi o culoare pentru pereții bucătăriei tale sau poate că au uitat să-ți complimenteze noua tunsoare. Unii oameni realizează în cele din urmă că parteneriatele sunt mai mult decât aceste lucruri. Dar multe cupluri nu o fac și lasă aceste bătăi de cap să strice o relație grozavă. Citiți mai departe pentru a afla cele mai importante 15 lucruri pe care să vă concentrați într-o relație și la ce să renunțați.

1. Deschideți Comunicații

Comunicarea deschisă este fundamentul oricărei relații de succes (1). Celălalt semnificativ nu îți poate citi gândurile (și nici altcineva). Prin urmare, este important să vă exprimați sentimentele, așteptările și nevoile. Chiar și atunci când te afli în mijlocul unui conflict, comunicarea poate ajuta la rezolvarea conflictului și la întărirea legăturii tale. Fără comunicare, creezi resentimente, acumulezi neînțelegeri și generezi resentimente. Amintiți-vă, toate acestea sunt fatale pentru orice relație.

2. Aveți încredere unul în celălalt

Încrederea într-o relație marchează longevitatea și consistența. Cu toate acestea, fără acest ingredient, nu este o relație sănătoasă, sigură și stabilă. Încrederea se poate construi în timp și va deveni mai puternică doar atunci când amândoi sunteți dispuși să aveți o relație sănătoasă și să creșteți împreună. Nu îți poți face viața amoroasă interesantă și împlinită fără elementul de încredere.

3. Respectați-vă unul pe celălalt

Indiferent de cât de clișeu ar suna, lipsa de respect față de partenerul tău poate, de asemenea, să afecteze dragostea. Dragostea nu poate fi o scuză pentru a-ți sacrifica valoarea de sine sau pentru a-ți lipsi de respect partenerul. Pentru ca o relație să prospere, partenerii trebuie să se respecte reciproc. Trebuie să respecți diferențele și să nu-ți impuni celeilalte persoane gusturile și antipatiile. Cel mai bun mod de a întări conexiunile este să sărbătorești și să respecti diferențele. Lipsa de respect unul față de celălalt nu face decât să naște resentimente, ceea ce este dăunător oricărei relații.

4. Loialitate

Infidelitatea poate fi cel mai distructiv lucru din orice relație. Iubirea combinată cu loialitatea este eternă și sacră. Loialitatea este piatra de temelie a relațiilor. Dacă vrei să funcționeze, atunci trebuie să iei un angajament față de partenerul tău. Celălalt al tău semnificativ poate să nu fie la fel de inteligent ca colegii tăi sau la fel de deschis ca fostul tău, dar îi alegi pe ei în locul tuturor pentru un motiv. Aceasta ar trebui să fie fundamentul loialității tale neclintite. O relație eșuează atunci când ai o a treia persoană, indiferent dacă dezvăluii identitatea acelei persoane sau o ții de la partenerul tău.

5. Compromis

Pentru ca o relație să se dezvolte, ambele părți trebuie să facă compromisuri. Faceți eforturi pentru a găsi un teren comun între voi doi, astfel încât relația voastră să poată înflori. O relație de succes necesită compromisuri de ambele părți, deoarece nimeni nu își poate rezista întotdeauna. Privind partenerul tău din nou și din nou de a se gândi doar la nevoile tale poate duce la resentimente și chiar la sfârșitul relației tale.

6. Rămâneți independent

Ar fi grozav dacă ați fi mâncat, respirat, trăit și dormit împreună în cuplu. Dar la fel de important este și timpul tău personal. Într-o relație, nu ar trebui să te pierzi niciodată. Desigur, amândoi vă puteți inspira schimbări unul în celălalt, dar puteți să păstrați întotdeauna farmecul și personalitatea care vă face unici și să le evocați în relația voastră.

7. Sentiment de securitate

Să te simți în siguranță cu celălalt semnificativ face ca menținerea unei relații să merite. Cu toate acestea, atunci când siguranța ta este pusă sub semnul întrebării, toate celelalte emoții încep să eșueze și relația ta se prăbușește în cele din urmă. Într-o relație dedicată, trebuie să-ți păstrezi jurămintele sacre de a-ți proteja și iubi partenerul în toate circumstanțele. Acest sentiment de securitate se extinde la securitatea fizică și emoțională.

8. Fii fericit

Forfota vieții de zi cu zi poate duce la un punct scăzut al relației tale. Așa că este important să găsim modalități de a-l face distractiv, interesant și fericit. Nicio relație nu este întotdeauna soare și curcubeu, dar este crucial să te asiguri că momentele fericite le depășesc pe cele nefericite. Râsul aduce două inimi împreună și poate ajuta la echilibrarea grijilor.

9. Fii o echipă

Oricât de mult ai nevoie de spațiul tău personal, este, de asemenea, important să fii împreună. O relație presupune să porți diferite pălării în momente diferite. Uneori poate fi necesar să-ți asculți cu răbdare partenerul și să-i oferi sprijin. Alteori, trebuie să oferi o critică imparțială, constructivă sau o perspectivă diferită pentru a-i ajuta să ia decizii mai bune și mai informate. Desigur, uneori partenerul tău trebuie să ocupe aceste roluri și pentru tine. Punctele forte combinate pot compensa punctele slabe ale celuilalt și vă pot ajuta să navigați în mod eficient în situațiile provocatoare. Ca indivizi, trebuie să vă uniți în relația voastră.

10. Iertarea

Iertarea este o virtute foarte importantă și nimeni pe lumea asta nu este perfect. S-ar putea să ai o listă de verificare a calităților pe care le cauți la un partener, dar la sfârșitul zilei, a face greșeli este uman și iertarea este sacră. Învață să ierți și să mergi mai departe atunci când o inimă sinceră își cere scuze și se străduiește să facă lucrurile altfel. Pot exista unele greșeli care îți vor afecta serios relația, dar poți lucra din greu la orice. Dacă tu și partenerul tău vreți să lăsați aceste greșeli în urmă și să lucrați pentru a reconstrui relația, amândoi trebuie să vă puteți ierta unul pe celălalt înainte de a putea merge mai departe.

11. Petreceți timp de calitate împreună

Cum au devenit doi străini inseparabili și îndrăgostiți nebunește? Ei bine, este vorba de a petrece timp de calitate împreună și de a acorda prioritate relației tale. Petrecerea timpului împreună vă ajută să vă cunoașteți mai bine partenerul. Deschide linii de comunicare care ajută la construirea de prietenii și la stimularea încrederii reciproce. Poate fi un lucru mic, cum ar fi mersul la o plimbare împreună sau a privi răsăritul la ceașca de ceai aburind de dimineață, dar poate face minuni pentru relația ta.

12. Emoțional

O relație este despre dragoste și fericire, dar și despre sprijin emoțional pentru partenerul tău în momentele dificile. Când partenerul tău vrea să audă despre provocările sale emoționale, ascultă. A fi desensibilizat la emoțiile ei și a te pierde în propria ei lume lasă un gol care ți-ar putea tenta partenerul să-l umple cu o terță parte. Ascultarea și validarea sentimentelor partenerului vă poate aduce mai aproape și vă poate face mai puternic ca cuplu.

13. Exprima dragostea

Cine nu vrea să experimenteze din nou și din nou că este cea mai specială și importantă persoană din viața partenerului său? Nu-ți lua niciodată pe celălalt semnificativ de la sine înțeles. Arată-ți dragostea și admirația și spune-i cât de mult înseamnă pentru tine. Acest lucru vă va maximiza și șansele de a fi iubit.

14. Fii prietenos

Micile acte de bunătate pe care le faci pentru partenerul tău pot părea nesemnificative, dar vor fi mereu amintite. Cu aceste mici gesturi, îi poți arăta partenerului tău că îți pasă de el și că ești mereu acolo pentru el. Fii sigur că vor face tot posibilul să returneze aceste acte de bunătate într-un mod care te face să te simți special. Aceasta pune bazele unei relații puternice.

15. Angajat spre succes

Fiecare relație este o stradă cu două sensuri, care necesită doi oameni angajați reciproc pentru a reuși. Când investești în relația ta, are șanse mai mari să treacă. Fiecare relație vine cu provocări, iar cei care trec testul timpului fac din angajament un ingredient cheie.