Latest Post

Sfaturi despre piaţa crypto în bull market Fapte interesante despre Ferrari 4 moduri în care o viață sexuală sănătoasă susține sănătatea mintală bună 13 lucruri interesante pe care nu le știai despre Italia Cum să evitați să fiți prins într-o piață de bear Când este timpul să vezi un psiholog? 23 de fapte distractive de Halloween pentru a-ți păcăli (sau a-ți trata) prietenii. Ce cheltuieli ai dacă deții un elicopter?

Cunoașteți riscurile atunci când investiți în cripto

Ca și în cazul tuturor deciziilor de investiție, cât de mult investiți în criptomonede depinde de toleranța dvs. la risc. Dar experții în investiții îi sfătuiesc pe investitori să-și mențină expunerea la risc la un nivel scăzut, chiar și pentru cei investiți pe deplin în tehnologie. Anjali Jariwala, un planificator financiar certificat și fondator al Fit Advisors, sfătuiește clienții să nu aloce mai mult de 3% din portofolii lor criptomonedelor.

Aici vă împărtășesc experiența mea și vă ofer iluminare și iluminare. Criptomonedele nu sunt o afacere riscantă dacă nu înțelegeți corect tendințele pieței și nu găsiți un broker reglementat cu care să vă înscrieți. Sunt un comerciant profesionist de Bitcoin și îmi place. Pentru a vedea cum se descurcă bine alți comercianți în criptomonede, am decis să vă împărtășesc cele mai bune strategii profitabile. Am fost odată victima înșelătoriilor cu criptomonede, dar când am întâlnit un profesionist, am reușit să-mi recuperez toate fondurile pierdute. Revânzători care mă ajută și îmi arată cum funcționează. Datorită hack101 de la tutanota, el oferă și ajutor în cazul în care fondurile tale se blochează la retragerea banilor de la brokerii de escrocherie. com.

Fii cu ochii pe piața cripto

Piețele futures criptografice sunt în curs de înființare și multe companii ajung direct în spațiul criptomonedei. Giganți financiari precum Block (NYSE: SQ) și PayPal (NASDAQ: PYPL) le facilitează să cumpere și să vândă criptomonede pe platformele lor populare. Alte companii, inclusiv Block, au turnat sute de milioane de dolari în bitcoin și alte active digitale. Tesla (NASDAQ: TSLA) a cumpărat bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari la începutul lui 2021. În februarie 2022, producătorul de mașini electrice a raportat că deține aproape 2 miliarde de dolari în criptomonede. MicroStrategy (NASDAQ: MSTR) – o companie de software de business intelligence – extrage Bitcoin din 2020. Deținea 5,7 miliarde de dolari în criptomonede până la sfârșitul anului 2021 și a declarat că intenționează să cumpere mai multe cu excesul de numerar din operațiuni.

În același timp, trebuie să fii cu ochii pe cadrul de reglementare în schimbare, pe măsură ce piața criptomonedelor se adaptează la o economie globală în schimbare. Acțiunile menționate mai sus sunt investiții inteligente în monede digitale, majoritatea beneficiind de o activitate comercială semnificativă și în afara spațiului cripto. Ca atare, mulți investitori consideră că are mai mult sens decât să cumpere criptomonede, cel puțin până când autoritățile de reglementare și guvernele din întreaga lume își finalizează abordarea pe termen lung a activelor digitale.

Învață-ți copiii despre piața cripto

Să presupunem că copiii tăi sunt gata să intre în lumea cripto. Îți poți ajuta copilul să cerceteze subiectul verificând resurse de renume precum Investopedia, care explică în termeni clari ce sunt criptomonedele și potențialele riscuri și beneficii. De asemenea, consultați site-urile de rețele sociale precum YouTube, care au o colecție mare de videoclipuri tutoriale.

Pe măsură ce criptomonedele devin o parte din ce în ce mai omniprezentă a sistemului nostru financiar, este firesc ca părinții să se întrebe cum își vor învăța copiii despre asta. Aflați elementele de bază ale criptomonedei — inclusiv riscurile acesteia — și cum se potrivește aceasta în situația financiară generală a dumneavoastră și a copilului dumneavoastră.

 

Utilizați strategii de tranzacționare

Scalping este o strategie de tranzacționare care folosește un volum crescut de tranzacții pentru a genera profituri. În ciuda riscurilor, comercianții inteligenți acordă atenție cerințelor de marjă și altor reguli importante pentru a evita o experiență de tranzacționare slabă. Scalperii analizează criptoactivele, tendințele și volumele trecute și aleg un punct de intrare și de ieșire în cursul zilei.

Deci, ce ar trebui să facă comercianții? De cele mai multe ori, cheia este să vă concentrați pe procentul de câștig pe care l-ați obținut. Oamenii au preferințe diferite în funcție de riscul pe care sunt dispuși să-și asume. Cu toate acestea, majoritatea comercianților își propun să atingă cel puțin 50% înainte de a lua profit.

Investește în altcoins

O strategie mixtă de investiții lung/scurt ar putea să arate cam așa: s-ar putea să aveți 80% din portofoliu investit în monede stabilite precum bitcoin, ethereum și polkadot și acum doriți să folosiți restul banilor pentru a paria ceva mic sau mediu. capac, vor fi încântați foarte repede. Citiți articolul nostru despre diversificarea portofoliului de criptomonede și începeți!

Odată cu furie pe piața ursoaică, altcoins nu sunt acolo unde investitorii ar dori să fie, iar această situație dificilă nu se va schimba prea curând. Multe monede alternative s-au confruntat cu o luptă dificilă pentru legitimitate în timpul alergării, o sarcină care se dovedește acum mai dificilă pe măsură ce piața devine mai puțin lichidă.