Latest Post

Sfaturi despre piaţa crypto în bull market Fapte interesante despre Ferrari 4 moduri în care o viață sexuală sănătoasă susține sănătatea mintală bună 13 lucruri interesante pe care nu le știai despre Italia Cum să evitați să fiți prins într-o piață de bear Când este timpul să vezi un psiholog? 23 de fapte distractive de Halloween pentru a-ți păcăli (sau a-ți trata) prietenii. Ce cheltuieli ai dacă deții un elicopter?

Investițiile în industrii care au rezultate bune în timpul recesiunilor vă pot reduce pierderile

Investiția în industrii care funcționează bine în timpul recesiunilor vă poate reduce pierderile pe o piață ursară. Cu toate acestea, nu toate acțiunile fac același lucru. Alegerea unui nume puternic vă poate ajuta să faceți față furtunii.

Cumpărarea unei companii de calitate, cu un bilanț solid și un randament ridicat al dividendelor poate fi cea mai prudentă decizie de investiție în timpul unei recesiuni. În mod similar, evitarea acțiunilor speculative, în special a celor ale căror prețuri au fost conduse în scădere de lipsa valorii fundamentale, este, de asemenea, o idee bună.

O recesiune este un moment în care consumatorii își reduc cheltuielile. Acest lucru înseamnă venituri și profituri mai mici pentru companiile lider. De asemenea, reduce suma de numerar disponibilă pentru dividende. Dar asta nu înseamnă că nu poți câștiga profit din investiția ta.

De exemplu, o companie de tehnologie cu un istoric lung de returnare de numerar investitorilor este un pariu bun. Dar, nu același lucru se poate spune despre un stoc speculativ nedovedit.

Cele mai bune investiții într-o recesiune sunt în industriile care nu trebuie să se bazeze pe cheltuielile de consum pentru a rămâne pe linia de plutire. Utilitățile, cum ar fi electricitatea și gazul, sunt exemple. În mod similar, companiile de asistență medicală, cum ar fi producătorii de produse farmaceutice, sunt o extensie a sectorului de consum de bază.

În plus, este o idee bună să investești în acțiuni anticiclice, care se mișcă în direcția opusă tendințelor economice predominante. Acest lucru se datorează faptului că, în ciuda recesiunii, aceștia pot experimenta în continuare o apreciere a prețului.

Folosirea unui consilier pentru a vă gestiona portofoliul în timpul unei crize este o idee inteligentă. În acest fel, poți evita să fii un ranger singuratic în timpul recesiunii.

Studiile de finanțare comportamentală au arătat că mulți investitori iau decizii iraționale în perioadele de volatilitate ridicată. Aceste decizii iraționale includ vânzarea în lipsă, încercarea de a cronometra piața și investiția în acțiuni nedovedite și supraestimate.

O strategie mai bună pentru o recesiune este să investești în companii bine gestionate și diversificate, cu bilanţuri solide. Acest lucru vă va reduce riscul și vă va oferi putere de cumpărare atunci când piața se îndreaptă spre sud.

Același lucru este valabil și pentru obligațiuni. Un mediu cu rate scăzute ale dobânzii va crește valoarea obligațiunilor. Dar „obligațiunile nedorite” vă pot expune la riscuri care nu fac parte din portofoliul dumneavoastră.

 

Prefăcându-se mort în timpul unei piețe de urs

În timpul unei piețe de urs, merită să joci în siguranță. A-ți acorda timp pentru a te asigura că ai echilibrul corect de acțiuni, obligațiuni și numerar poate fi profitabil pe termen lung.

În timp ce o piață de urs este inevitabil, puțină previziune și planificare pot merge foarte mult. Unul dintre cei mai importanți pași este să păstrați o perspectivă pozitivă. Dacă ești îngrijorat că pierzi bani la bursă, fără îndoială vei pierde din vedere imaginea de ansamblu. Dacă ai mentalitatea potrivită, te vei putea bucura de eventuala revenire a pieței.

Vechiul „buy the dip” a făcut loc unui mesaj mai sofisticat. Noua mantră este să faci mișcări inteligente și calculate. Nu trebuie să fii un guru al investitorilor pentru a investi în bursă. S-ar putea să fii surprins de recompensele pe care le vei câștiga pentru a-ți asuma riscul.

O piață ursoasă nu este distractivă, dar este o parte normală a ciclului economic. Un plan bine gândit vă poate asigura că rămâneți departe de ghearele pieței. Dacă aveți un fond de urgență, nu veți fi lăsat în vâltoare când se va amenința o furtună.

Printre detractorii pieței ursoaice, o mână de investitori de renume au trecut pe jos, dar nu s-au aflat tocmai pe vârful pieței. Unele dintre cele mai mari pierderi sunt puse pe seama efectelor persistente ale recesiunii, a unei economii slabe din China și a îngrijorărilor legate de inflație.

Nu este greu de dat seama de ce bursa a căzut în discredit. Rezerva Federală a semnalat că va crește agresiv ratele dobânzilor. Cu inflația la un maxim istoric, există o mulțime de motive de teamă.

Deși piața de valori a scăzut în ultimele patru zile, puteți profita în continuare de această tendință diversificându-vă portofoliul. Chiar dacă nu sunteți interesat de un 401(k), cumpărarea unei obligațiuni sau două vă poate ajuta să faceți față unei scăderi a piețelor de acțiuni. Cheia este să rămâi pozitiv și să nu faci greșeli mari.

Cele mai bune modalități de a supraviețui unei piețe ursoase sunt să ai răbdare, să ai un plan de joc și să cauți îndrumarea unui consilier financiar de încredere.

 

Investiția în industrii care au performanțe bune în timpul Legii tarifare Smoot-Hawley din 1930

În anii 1930, Legea tarifară Smoot-Hawley a fost una dintre cele mai controversate acte legislative adoptate vreodată în Statele Unite. Mulți credeau că Smoot-Hawley a fost un dezastru economic, în timp ce alții au susținut că a ajutat economia SUA să se redreseze din Marea Depresiune. Controversa cu privire la proiectul de lege a fost contestată de economiști, iar un număr de cercetători și-au prezentat cazurile.

Piața de valori era deja în mijlocul unui prăbușire când a fost adoptată Legea Smoot-Hawley. Piața a scăzut de la un maxim de 326 pe 22 octombrie la 230 în doar șase zile de tranzacționare.

Actul tarifar nu a fost doar în detrimentul economiei americane, dar a avut un impact negativ asupra comerțului internațional. A determinat guvernele străine să riposteze prin creșterea propriilor tarife. Aceasta a însemnat că comerțul internațional a scăzut cu 65% între 1929 și 1934. Acest lucru a provocat o redresare dificilă pentru SUA. Pe lângă represalii, actul Smoot-Hawley a tensionat economiile altor națiuni care sufereau de Marea Depresiune.

Proiectul de lege Smoot-Hawley a majorat tarifele la produsele agricole, precum și la produsele industriale. Aceste tarife aveau ca scop protejarea industriei agricole de concurența străină. Au crescut și prețurile la alimente. Acest lucru i-a determinat pe fermieri să-și asume datorii pentru a finanța creșterea.

Tariful Smoot-Hawley a crescut taxele de import pentru peste 20.000 de mărfuri. A fost ultima lege care a stabilit tarife. Ca urmare, prețurile din Statele Unite au crescut la un nivel mai ridicat decât nivelul prețurilor străine. Acesta a fost un șoc imens pentru economia americană și a ajutat puțin economia țării la începutul anilor 1930.

De fapt, unii susțin că trecerea lui Smoot-Hawley a fost cauza prăbușirii bursei. Bursa a început să scadă cu opt luni înainte ca Smoot-Hawley să devină lege.

Bursa s-a prăbușit pe măsură ce tarifele la bunurile importate au început să crească, iar oamenii au încetat să le cumpere. Companiile le era frică să investească în capacitate nouă sau în produse noi. Acest lucru a dus la o criză a creditelor și multe companii au eșuat. Ca urmare, masa monetară s-a contractat cu o treime între 1929 și 1933.

Câștigarea de bani pe o piață ursoasă

Investiția la bursă poate fi o modalitate excelentă de a câștiga bani, dar trebuie să fii atent cu investițiile tale. O piață de urs poate fi o perioadă înfricoșătoare și este important să aveți un plan în vigoare, astfel încât să nu vă pierdeți banii câștigați cu greu.

Investitorii intră adesea în panică atunci când prețurile încep să scadă. Cu toate acestea, puteți face față unei piețe de urs dacă sunteți pregătit. Dacă poți avea răbdare, vei ieși înainte în cele din urmă.

Una dintre cele mai eficiente moduri de a profita de o piață ursară este să investești în acțiuni cu dividende cu randament ridicat. Aceste acțiuni sunt de obicei emise de companii stabile. Ele sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă proteja portofoliul în timpul unei piețe de urs.

O altă strategie de investiții pentru o piață de urs este să utilizați o bursă de valori care vă permite să tranzacționați pe o varietate de burse. Acest lucru vă va permite să găsiți cele mai bune oferte pentru investiții subevaluate. Ar trebui să consultați întotdeauna un consilier financiar înainte de a face orice investiție.

O altă strategie pentru a supraviețui unei piețe ursulești este cumpărarea de produse de bază. Acestea sunt produse care sunt întotdeauna necesare consumatorilor, inclusiv alimente, îmbrăcăminte, produse farmaceutice și băuturi răcoritoare.

O altă modalitate de a genera venituri pasive în timpul unei piețe de urs este să minți activele digitale. Majoritatea activelor digitale s-au depreciat cu 70% față de maximele din noiembrie 2021. Când piața urs se termină, ei vor reveni la valoarea lor anterioară.

În cele din urmă, atenție la strategia riscantă de a vinde investiții atunci când prețurile sunt în scădere. Deși îți vei putea recupera pierderile atunci când piața urs revine, s-ar putea să nu fii confortabil cu riscul.

În timpul unei piețe de urs, puteți utiliza și o tehnică de mediere a costurilor în dolari pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune oferte pentru investiții. Cumpărând acțiuni la intervale regulate, puteți profita de o scădere a prețurilor și puteți uniformiza prețul de cumpărare în timp.

De asemenea, puteți investi în obligațiuni pe termen scurt pentru a ușura durerea unei piețe ursoaice. Obligațiunile tind să se miște în direcții opuse prețurilor acțiunilor, așa că sunt un plus ideal pentru portofoliul tău într-o perioadă instabilă.