Latest Post

Sfaturi despre piaţa crypto în bull market Fapte interesante despre Ferrari 4 moduri în care o viață sexuală sănătoasă susține sănătatea mintală bună 13 lucruri interesante pe care nu le știai despre Italia Cum să evitați să fiți prins într-o piață de bear Când este timpul să vezi un psiholog? 23 de fapte distractive de Halloween pentru a-ți păcăli (sau a-ți trata) prietenii. Ce cheltuieli ai dacă deții un elicopter?

Europa se va bucura de bucuria de a suna clopotele datorită faptului că Moș Crăciun își va instala magazinul în șemineu!

Este imposibil să înăbuși entuziasmul pentru sărbătorirea sărbătorilor în orașele romantice europene în luna decembrie. Asta pentru că acea perioadă a anului este atunci când Europa arată cel mai atractiv; acoperite în cele mai bune piețe de Crăciun, zăpadă și alte decorațiuni.

Călătorii europeni pot experimenta tradițiile lor preferate de Crăciun în cele mai neobișnuite și creative moduri. De exemplu, faceți o plimbare romantică prin Praga sau petreceți din greu în pub-urile din Amsterdam. Alternativ, stați într-un iglu de sticlă în mai multe orașe europene în timpul sărbătorilor. Aceste alternative adaugă o doză suplimentară de entuziasm sărbătorilor.

În Europa, există multe activități de făcut în timp ce sărbătorim Crăciunul.

În timpul sărbătoririi Crăciunului de o lună, diferite orașe din Europa lansează un miros și o aromă distinctive. Se pot explora noi activități în acest timp, explorând aleile celor mai bune orașe europene.

Reykjavik, Islanda se dovedește a fi o adevărată sărbătoare a festivalului cu locuitorii săi.
Tromso, Norvegia sărbătorește sărbători glorioase.
Încheiați sărbătoarea puternică în Laponia, Finlanda.
Enter the Wonderland are loc la Tallinn, Estonia.
Cracovia din Polonia poate fi savurata la maxim cu Indulge In The City’s Glitter.
Vizitați orașul Praga din Republica Cehă pentru a explora farmecul său distinctiv.
Köln din Germania are o atmosferă festivă, confortabilă, care invită vizitatorii să se relaxeze și să se distreze.
Copenhaga, Danemarca are o mulțime de magazine care vând bunătăți.
Vizitați piețele din Innsbruck, Austria.
Gressoney Saint Jean, Alpii Italiei, oferă vederi frumoase de care să vă bucurați.
Zagreb, Croația oferă o experiență de neuitat.
În Budapesta, Ungaria, Festivalul de Iarnă este sărbătorit în tot orașul.

Capitala Islandei, Reykjavik, se bucură cu adevărat de o atmosferă de festival.

 

În timpul Crăciunului, islandezii manifestă o bunăomie și o bucurie autentică în mica lor națiune insulară. Capitala lor Reykjavik se mândrește cu o atmosferă primitoare care se potrivește perfect unui film de la Hollywood. În plus, Islanda găzduiește multe minuni naturale, ceea ce o face o priveliște pentru dureri de ochi în timpul sezonului de vacanță.

În timpul Crăciunului în Reykjavik, vizitatorii s-au bucurat de multe atracții.

De ani de zile, bradul de Crăciun din Oslo a marcat începutul pregătirilor de Crăciun.
În timpul Crăciunului, arta de la Primăria din Reykjavik, la muzeele Hafnarhusurur și Kjarvalsstaðir spun povești despre folclorul islandez. În plus, aceste expoziții de artă prezintă diferite creaturi de Crăciun.
În inima primăriei Winter Woods Wonderland este o dioramă cu figuri de Crăciun. Cu o piesă centrală impresionantă, acest afișaj prezintă și copaci.

Împachetați aceste 8 articole înainte de a pleca în Europa. Aceste articole sunt de citit obligatoriu.
Tromso, Norvegia găzduiește sărbători spectaculoase de sărbători.

 

Tromso primește un A+ pentru sărbătorile sale de Crăciun – este una dintre cele mai bune din Europa. Acest lucru se datorează evenimentului Northern Lights care are loc acolo în fiecare an.

Sortimentul mare de viață de noapte, activități în aer liber și bucătărie locală fac din Tromso una dintre cele mai bune locații europene pentru a sărbători Crăciunul.

Sărbătorile de Crăciun din Tromso includ o frumoasă piață de Crăciun, un loc de concerte spectaculos, decorat cu decorațiuni de sărbători și multe alte evenimente.

Aici puteți afla mai multe informații despre evenimentele care au loc.

În timpul turului de Crăciun al clubului, includeți câteva atracții populare din Tromso, cum ar fi safari-uri foto, urmărirea aurora boreală și excursii de observare a balenelor. Acest lucru va face călătoria dvs. o experiență de neuitat.

Eat The Mighty Feast în Laponia, Finlanda.

Satul din Laponia Santa, Finlanda, găzduiește o sărbătoare de Crăciun cu momente încântătoare de seară. Evenimentul, denumit popular sărbătoarea lui Moș Crăciun în Finlanda, strălucește pe suprafața curată a zăpezii. Cadrul pitoresc luminat de felinare de gheață și stele este un punct culminant al sărbătorii. Pe lângă locația sa, căsuțele rurale din acest sat finlandez sunt perfecte pentru a amesteca Crăciunul de la Rovaniemi în Europa.

Sărbătoarea Crăciunului este plină de mâncare, iar gustul și impresia ei sunt greu de uitat. Unele dintre cele mai populare feluri de mâncare în timpul sărbătorii includ caserole, budinca de orez, friptura de porc și diverse tipuri de pește. Oamenilor le place, de asemenea, să cânte colinde de Crăciun și să facă schimb de bunăvoință în timpul festivităților lor de seară. După aceea, mulți oameni aleg să se relaxeze într-o saună sau o baie fierbinte înainte de a merge la culcare.

În timpul Crăciunului, mulți oameni vizitează Laponia pentru a-i vedea tradițiile unice.

Gustați turtă dulce și sorbiți glögi fiert în timp ce vă bucurați de o saună pe foc cu lemne.
Lampioanele cu bile de gheață sunt adesea cunoscute ca felinare făcute din bulgări de zăpadă. Ele sunt folosite ca imagini de dispozitie care scot la iveala cele mai bune sentimente la oameni.
Liturghia de la miezul nopții este o tradiție finlandeză.

Orașul Tallinn, Estonia, găzduiește Enter the Wonderland.

Trecând prin orașul antic Tallinn din Estonia, intri într-un tărâm magic plin de farmec rustic. Străzile din Tallinn sunt mărginite de clădiri medievale care invocă sentimente de nostalgie.

În epoca victoriană, orașul Tallinn a organizat una dintre cele mai bune sărbători de Crăciun din Europa. Drept urmare, mulți oameni vin să vadă acest eveniment în fiecare an.

Punctele de atracție ale Crăciunului din Tallinn includ piața de Crăciun și spectacolul de lumini.

Pe lângă mâncărurile obișnuite, cum ar fi heringul murat, turta dulce și marțipanul, bucurați-vă de mâncăruri precum cârnații, carnea de porc prăjită pe un băț, mierea locală și varza murată.
Târgul de Crăciun este deschis zilnic între orele 10:00 și 19:00. A fost deschis pe 18 noiembrie 2022 și se va închide pe 7 ianuarie 2022.

În 1441, primul brad de Crăciun din lume a fost ridicat în Piața Primăriei din Tallinn.

Cracovia din Polonia are multe de oferit vizitatorilor, inclusiv Glitter in the City, datorită atracțiilor sale.

Pitorescul oraș european Cracovia arată deosebit de fermecător de Crăciun. Cu un strat proaspăt de zăpadă pe pământ și palate și biserici gotice și baroc acoperite de zăpadă, atracția mistică a orașului este perfectă.

Cracovia, Polonia, are multe tradiții de Crăciun vechi de sute de ani. Aceste tradiții includ minuni arhitecturale incredibile, obiceiuri vechi și brazi de Crăciun strălucitori. În plus, Cracovia este una dintre cele mai populare destinații de vacanță europene; este ușor de înțeles de ce cu sărbătorile lor de Crăciun. Această sărbătoare ar trebui să fie făcută în mod polonez și ar trebui să ofere cea mai bună experiență pentru un adevărat Crăciun alb în Europa.

Crăciunul din Cracovia include parade, concerte și multe altele.

În Cracovia, Polonia, concursul anual Pătuțurile de Crăciun din Cracovia are loc în prima zi de joi a lunii decembrie în Piața Mare.
În centrul pieței Rynek Glowny din Cracovia, piețele de Crăciun au loc pe tot parcursul lunii decembrie. Aceste piețe încep în ultimele două zile ale lunii noiembrie și durează până în ianuarie.

 

Praga, capitala Republicii Cehe, are multe cartiere fermecătoare pe care vizitatorii să le exploreze.

În timpul sărbătorii de Crăciun, Praga este plină de festivități. Există chiar și jocuri cu reni și cântece rum-pa-pum-pum în tot orașul. Faceți o plimbare în jurul orașului, în Piața Orașului Vechi din Europa și în Piața Wenceslas. Sau vizitați alte piețe de vacanță din oraș, cum ar fi Piața de Crăciun și Piața Micul Turkey.

Să găsești mâncare autentică în Europa nu este greu; Praga este renumită pentru că servește mâncăruri delicioase care se potrivesc.

În timpul Crăciunului în Praga, mulți oameni sărbătoresc cu parade, cântece și ornamente.

Explorați în continuare piețele din Piața Republicii, pe insula Kampa, lângă fabrica de bere Havel și în fața Bazilicii Sf. Gheorghe de la Castelul Praga.
Concertele clasice în clădiri sau biserici istorice trebuie vizitate.
De la slujba de după-amiază a bisericii Tyn la slujba de Crăciun în aer liber pe scena din Piața Orașului Vechi; verificați orele de mai jos. Apoi, participați gratuit la Liturghia de la miezul nopții a Mănăstirii Strahov. Alte biserici țin, de asemenea, Liturghii de Miezul Verii și Advent.

Köln, Germania se mândrește cu 7 atracții originale. Cu atmosfera sa distinctivă și flerul european, orașul este o destinație de vizitat obligatoriu.

Piețele de Crăciun din Köln sunt pline de spirit festiv. A intra în spiritul sărbătorilor cu o plimbare cu barca pe râu în timp ce admiri frumusețea naturală a orașului este o modalitate excelentă de a sărbători sezonul. Rinul curge chiar prin Köln, iar pe bărcile fluviale se aude muzică live. A face ștrudel cu mere, vin fiert și biscuiți cu scorțișoară la bordul unei ambarcațiuni fluviale este o altă modalitate grozavă de a sărbători Crăciunul în Köln.

Punctele de atracție ale Crăciunului din Köln includ faimoasa Piață de Crăciun din oraș și Catedrala Sf. Maria.

În apropierea catedralei din Köln, există câteva alte piețe care sunt mai populare decât piața de Crăciun.
Sala de concerte a Filarmonicii din Köln găzduiește în mod regulat spectacole live pentru a menține atmosfera fericită.

Nürnberg, în Germania, este considerată una dintre cele mai bune locații pentru a sărbători Crăciunul din Europa. În plus, nu ratați Hamburg, care este considerat un oraș european atractiv de Crăciun.

 

Copenhaga, Danemarca are un număr mare de magazine cu o gamă largă de produse.

Spiritul Crăciunului este imposibil de scăpat în Copenhaga, capitala Danemarcei. Oferta populară de sărbători de Crăciun a orașului atrage oameni din toată lumea în Grădinile Tivoli. Parcul este un loc minunat pentru a crește starea de spirit festivă și a se pregăti pentru festivități.

Piața de Crăciun din Grădinile Tivoli este o vizită obligatorie în lunile noiembrie și decembrie. Acest lucru se datorează faptului că această piață oferă divertisment, lumini, muzică, decorațiuni și colinde. Este una dintre cele mai mari piețe din Europa.

Programul Grădinii Tivoli este de luni până joi de la 11:00 la 23:00 și duminică de la 11:00 până la 12:00. Programul de vineri și sâmbătă este de la 11:00 la 12:00.

Cele mai importante momente ale Crăciunului de la Copenhaga includ un concert, o piață și un concurs.

La magazinul Royal Copenhagen de pe Strøget, vizitatorii ar trebui să verifice mesele decorate de artiști celebri și artiști din familia Royal Copenhagen.
Mergeți la patinoarul Frederiksberg Runddel pentru o nouă experiență.
Găsiți cadouri și delicii de Crăciun la piețele de Crăciun din Copenhaga.
Savurați plăceri precum aluatul foietaj și sandvișurile schnaps cu o componentă grea de creveți. Plus gløgg făcut cu zahăr alb.

Innsbruck, Austria are piețele ca o atracție proeminentă.

Innsbruck, cea mai bună piață de Crăciun din Austria, este una dintre cele mai bune din Europa. Orașul are brazi de Crăciun împodobiți uimitor, grămezi de turtă dulce și jucării din lemn. Ornamentele din sticlă realizate manual manual sunt, de asemenea, populare în sărbătorile de Crăciun de la Hallstatt.

Piața de Crăciun romantică situată pe aleea medievală strâmtă, chiar în afara Acoperișului de Aur, este o vizită obligatorie în timpul sărbătorii.

La ce să vă așteptați de la Crăciun la Innsbruck este dezvăluit în următorul tabel.

Colindele jucate de trâmbițe pe vârful Acoperișului de Aur, datând de 500 de ani, sunt o atracție populară.
Pentru desert, bucurați-vă de gogoșile Kiachln’s cu gust de afine.
Mergeți spre Hungerburg cu funicularul de pe muntele Nordkette.
Pe lângă Crăciunul de la Viena în Europa, nu ratați Crăciunul de la Viena strălucitor și grandios din Europa.

Gressoney Saint Jean, un munte alpin italian, oferă oaspeților o priveliște uimitoare.

Gressoney Saint Jean, situat în Alpii italieni, găzduiește mai multe activități de vacanță de iarnă. Acestea includ patinaj pe un lac înghețat, plimbare prin structuri antice și schi prin parc.

Italia este unul dintre cele mai populare locuri din Europa pentru a petrece Crăciunul. Alpii italieni sunt o destinație deosebit de îndrăgită; atât băștinașii cât și turiștii se adună împreună pentru a sărbători sărbătoarea. În acest timp, se pot bucura de câteva băuturi și mâncare la o piață specială de Crăciun.

Crăciunul Gressoney Saint Jean include momentele importante ale parohiilor.

De pe piață, observați uluitor lanțul muntos Alpi.
Schiați în Alpi pentru cât mai mult timp posibil de vacanță. Acest lucru vă va oferi timp suficient pentru a vă bucura de vacanță.

Zagreb, Croația se laudă cu o experiență de neuitat în viață.

Zagreb, capitala Croației, este unul dintre cele mai importante orașe europene pentru a sărbători Crăciunul. Fiecare colț și colț al orașului este decorat cu decorațiuni de Crăciun care se potrivesc cu stilul european local. Există, de asemenea, sărbători în aer liber cu lumini și tarabe.

În timpul Crăciunului în Zagreb, vizitatorii se bucură de multe atracții. Acestea includ Muzeul Croat de Istorie Naturală și Muzeul Croat de Artă Contemporană.

Muzica cu un DJ deschis oferă sentimente mai pozitive și încurajează o dispoziție festivă.
Cufundați-vă în spectacole tematice în timp ce alegeți dintre mâncarea de stradă cu rețete tradiționale.
În Piața Ban Josip Jelačić este amenajat un brad de Crăciun uriaș, iar elementele de apă sunt transformate în afișaje luminoase. Mâncarea și băutura pot fi achiziționate de la serele din apropiere.
Parcul de gheață din Piața Regelui Tomislav este un parc frumos din centrul Zagrebului, care oferă evenimente muzicale și patinaj. Este, de asemenea, un loc grozav pentru a vă bucura de mâncăruri și băuturi de sărbători.

 

În Budapesta, Ungaria, se sărbătorește festivalul de iarnă.

Festivalul de iarnă de la Budapesta este un loc minunat pentru a experimenta vacanțele de iarnă în Ungaria. Târgul de Crăciun din Piața Vorosmarty oferă mâncăruri tradiționale maghiare, divertisment live și cabine din lemn. Aceasta este o experiență unică și impresionantă pe care nu trebuie să o ratezi.

Punctele de atracție ale Crăciunului din Budapesta includ Podul cu Lanțuri Széchenyi și Grajdurile Palatului.

Fursecurile cu miere făcute cu rețete tradiționale din Budapesta includ scorțișoară și vin fiert pentru o combinație parfumată.
Acest eveniment prezintă produse artizanale contemporane, Flash Mobs și spectacole de lumini monumentale.
Oamenii se adună cu o mentalitate comună la Bazilica Advent. Această sărbătoare oferă concerte caritabile și mese somptuoase.

Pe lângă vizionarea videoclipului de mai sus, ar trebui să urmăriți și acest videoclip pentru primele 10 piețe de Crăciun din Europa. Ambele videoclipuri prezintă sărbătoarea în forma sa cea mai adevărată!