Latest Post

Sfaturi despre piaţa crypto în bull market Fapte interesante despre Ferrari 4 moduri în care o viață sexuală sănătoasă susține sănătatea mintală bună 13 lucruri interesante pe care nu le știai despre Italia Cum să evitați să fiți prins într-o piață de bear Când este timpul să vezi un psiholog? 23 de fapte distractive de Halloween pentru a-ți păcăli (sau a-ți trata) prietenii. Ce cheltuieli ai dacă deții un elicopter?

Indiferent dacă sunteți sau nu proprietarul Tesla sau chiar dacă ați auzit despre companie, vă puteți întreba de ce atât de mulți oameni par să cumpere aceste mașini. La urma urmei, arată și se simt uimitor, au o capitalizare de piață mare și vin cu niște software destul de impresionante.

Software

Printre cele mai interesante caracteristici ale unei mașini Tesla se numără software-ul său. Sistemele sale de mașină activate cu inteligență artificială învață în mod constant și reacționează la preferințele șoferului. De exemplu, farurile mașinii se vor regla la un nivel de luminozitate ridicat sau scăzut, în funcție de traficul care se apropie. Sistemul său de infotainment monitorizează în mod constant vigilența șoferilor și acționează automat frânele atunci când este detectat un obstacol.

Fahrszene

Pe lângă software, mașinile Tesla au și un ecran central mare și procesoare la bord de la Nvidia care acceptă Autopilot. Afișajul arată toate instrumentele, inclusiv un ecran de navigare.

Sistemul său de infotainment are o varietate de site-uri web, inclusiv Hulu, Filme online, Spotify și player media Plex. De asemenea, gestionează sistemul Deep Rain, care folosește ștergătoarele automate de parbriz. Aplicația sa de muzică permite utilizatorilor să cenzureze versurile explicite. Playerul său muzical este perfect pentru a conduce cu copiii mici.

Capacitatea sa de a emite rapid actualizări de siguranță pentru mașinile sale este admirată de alți producători de automobile. Software-ul său pentru mașină este considerat cel mai avansat din industria auto.

Gamă superioară

Cumpărarea unei mașini cu o autonomie superioară este o decizie care vă va afecta experiența de condus. De asemenea, vă va afecta bugetul. O autonomie mai mare înseamnă că nu va trebui să vă încărcați vehiculul la fel de des. Raza de acțiune va scădea odată cu vârsta bateriei. Este dificil să estimați cu exactitate câți kilometri veți obține de la mașina dvs., deoarece va depinde de modelul pe care îl cumpărați.

În timp ce autonomia modelului de bază 3 este de aproximativ 350-400 de mile, o versiune cu rază lungă poate merge până la 375-400 de mile. Această versiune este puțin mai scumpă, dar vine cu o mulțime de funcții suplimentare.

Această versiune a modelului 3 are o accelerație de 3,2 secunde de la 0 la 60 mph. De asemenea, are o pompă de căldură care reduce pierderea autonomiei. Are încărcare wireless pentru telefon, un port USB suplimentar și un cip AMD Ryzan super-rapid.

Modelul Long Range este echipat și cu un spoiler din fibră de carbon. De asemenea, are suspensie coborâtă și frâne de performanță. Viteza sa maximă este de 145 mph.

Design șocant din punct de vedere vizual

A arunca o privire asupra celor mai recente mașini Tesla nu trebuie luată cu ușurință. Au un design futurist care este departe de a fi obișnuit. De asemenea, sunt prima companie care a comercializat o mașină electrică care nu consumă gaz. În plus, aceștia lucrează pentru a-și face vehiculele mai ecologice.

Partea cea mai interesantă este că sunt de fapt destul de distractive de condus. Acest lucru se datorează sistemului Autopilot care conduce mașina pe autostradă și execută schimbări de bandă.

Prima mașină complet electrică realizată de Tesla s-a bazat pe designul Lotus. Omagiu futurist adus predecesorului său a fost un succes. Cu toate acestea, compania a constatat că are nevoie de o gamă mai versatilă.

Unul dintre cele mai tari lucruri despre cel mai nou model Tesla este faptul că scaunele din spate sunt construite în interior. Înseamnă că nu este nevoie să duceți mașina la un dealer pentru a fi reparată. Este, de asemenea, cel mai simplu mod de a reduce costurile de producție.

Capitalizare bursieră ridicată

Fondată în 2003, Tesla este lider global în dezvoltarea de mașini electrice. Vinde direct mașini și oferă, de asemenea, servicii de încărcare pentru vehicule electrice. Cu marje solide și costuri de operare, compania are un istoric dovedit de creștere.

Compania este evaluată la peste 1 trilion de dolari. Această cifră include valoarea tuturor activelor sale, inclusiv fabricile sale de producție și numerarul disponibil. Este cel mai mare producător auto din lume după capitalizarea pieței. În plus, a devenit una dintre cele mai inovatoare companii de tehnologie din lume. Este un perturbator serios în toate industriile legate de energia electrică.

Valoarea actuală de piață a Tesla este mai mare decât valoarea combinată a următorilor zece producători de automobile. În plus, este mai mult decât valoarea totală a celor mai mari cinci companii auto din lume. Este, de asemenea, cea mai valoroasă companie din SUA.

Evaluarea actuală reflectă zgomotul din jurul companiei, precum și ipotezele despre viitoarele repere de afaceri. În cele din urmă, totuși, ar trebui să fie îngrijorător pentru acționarii Tesla. Compania ar putea pierde 5% din piața globală de vehicule electrice și ar putea pierde 18,5% din marja EBITDA până în 2030. Cu toate acestea, capitalizarea sa de piață de 700 de miliarde de dolari arată ca o chilipir dacă Tesla câștigă o cotă mare din noile piețe care apar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *