Latest Post

Sfaturi despre piaţa crypto în bull market Fapte interesante despre Ferrari 4 moduri în care o viață sexuală sănătoasă susține sănătatea mintală bună 13 lucruri interesante pe care nu le știai despre Italia Cum să evitați să fiți prins într-o piață de bear Când este timpul să vezi un psiholog? 23 de fapte distractive de Halloween pentru a-ți păcăli (sau a-ți trata) prietenii. Ce cheltuieli ai dacă deții un elicopter?

Chiar dacă au nevoie de energie suplimentară ca să se prezinte impecabil în fața publicului, să joace fotbal sau chiar să producă cele mai frumoase tonuri pe scenă, anumite vedete susțin că niciodată nu se vor atinge de cafea.

Printre numeroșii celebrități care conectează generațiile de astăzi se află Zendaya, Kim Kardashian, Tom Brady, Khalid și Zoe Kravitz.

Unele persoane pur și simplu nu-și permit să se lase prea tare încercate de cafea. Le displac produsele cu conținut de cofeină sau preferă alternative mai sigure pentru organism. Alții simt că au ajuns prea dependente de el și decid să renunțe la obiceiul zilnic, în timp ce unele celebrități niciodată nu au baut cafea.

Zendaya este atipică în ceea ce privește băuturile. Pe lângă cafea, nu bea băuturi energizante, nici sucuri sau apă.

Deși îi place cafeaua, Kim Kardashian nu bea acest tip de băutură zilnic. Din când în când, ea se răsfățează cu un mocha cu ciocolată albă sau chai latte cu soia de la Starbucks, dar cafeaua nu face parte din obiceiurile sale.

Zoe Kravitz are o mulțime de lucruri pe agenda ei. În trecut, actrița obișnuia să se bazeze pe cafea pentru a-și ține energia, dar acum a decis să opteze pentru ceai. După cum a declarat ea într-un interviu pentru Harper’s Bazaar: „Mă obișnuisem să beau cafea foarte mult, dar am decis să mă abtin”.

Tom Brady, campion de șapte ori la Super Bowl, nu numai că nu a băut niciodată cafea, dar cofeina lipseste complet din dieta sa.

Vară aceasta, Khalid, cântărețul în vârstă de 24 de ani, a stârnit o adevărată agitație printre fanii săi după ce a scris pe Twitter că nu consumă cafea. Artistul nu a oferit mai multe detalii despre decizia sa, lăsând întrebarea în aer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *